MEGA GRILL

Recentreview


4 stjerner ud af 2044 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Mega Grill. Vil du vide mere? Få mere at vide

27 okt 2022 at 21:25 Super mad varmt og lækkert sådan
8 sep 2022 at 21:39 Fantastisk kvalitet. Sprøde fritter, alt var varmt og god variation af salat i pita.
29 aug 2022 at 10:14 Var færdig til aftalte tid. Burger var flad og slatten. Næsten ingen fyld kun tynd bøf, tynd skive salat, 2 tomater og 2 agurker, 3 små løg.
27 aug 2022 at 16:08 Næste alt var bare 100% dog hade vi Bestil pomfritter dressingen men de gave os remoulade med og det hade vi ikke Bestil lidt træls. Men ellers rigtig gode mad vi skal helt klart Bestill der fra igen burger var fantastisk gode og stor.
22 aug 2022 at 7:56 Levering til tiden ( 40 minutter fra kl. 16.00) og maden var varm og frisk. Great fries
23 jul 2022 at 20:50 Helt utroligt hurtig levering. Byens bedste pommes Burgeren til kr.50,- var lidt kedelig, men smagte fint
15 jun 2022 at 20:24 God mad, kunne afhentes til tiden og fik ketchup med selvom jeg ikke havde bestilt det
12 jun 2022 at 21:23 Lækker og varm. Altid god mad derfra
12 jun 2022 at 16:18 Det var genopvarmede pølser i hotdogsne og der var ingen remoulade i ribssandwichen og det var ikke ribbenssteg der var i, det var to meget små stykker stegt flæsk , kæmpe skuffelse øv
10 jun 2022 at 19:53 Super lækker mad og godt varm.
31 maj 2022 at 23:47 Gode Pomfritter og dip MEN MEGA TØR FLÆSKRSTEG i Ribbensandwichen, kunne ikke tygges
29 maj 2022 at 19:15 Maden var lækker og kom til den tid, de havde skrevet. Dog tror jeg, at de havde overset at det bestilte var 2 x kebabmix, da kasserne nærmest ikke var halv fulde, så måske de havde delt en portion i 2