MEGA GRILL

MEGA GRILL

Bestil mad online
Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 2035 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Mega Grill. Vil du vide mere? Få mere at vide

23 jul 2022 at 20:50 Helt utroligt hurtig levering. Byens bedste pommes Burgeren til kr.50,- var lidt kedelig, men smagte fint
15 jun 2022 at 20:24 God mad, kunne afhentes til tiden og fik ketchup med selvom jeg ikke havde bestilt det
12 jun 2022 at 21:23 Lækker og varm. Altid god mad derfra
12 jun 2022 at 16:18 Det var genopvarmede pølser i hotdogsne og der var ingen remoulade i ribssandwichen og det var ikke ribbenssteg der var i, det var to meget små stykker stegt flæsk , kæmpe skuffelse øv
10 jun 2022 at 19:53 Super lækker mad og godt varm.
31 maj 2022 at 23:47 Gode Pomfritter og dip MEN MEGA TØR FLÆSKRSTEG i Ribbensandwichen, kunne ikke tygges
29 maj 2022 at 19:15 Maden var lækker og kom til den tid, de havde skrevet. Dog tror jeg, at de havde overset at det bestilte var 2 x kebabmix, da kasserne nærmest ikke var halv fulde, så måske de havde delt en portion i 2
22 maj 2022 at 15:15 MEGET dårlig kvalitet! Betalte for en Plain Steak... fik en smagsløs bøf. Betalte for en grillkylling til kæresten.. fik den overkogt og kedelig. Betalte for whiskysauce... smagte optøet og kedelig. Alt I alt en elendig oplevelse af maden..
19 maj 2022 at 12:48 Pommes var desværre bløde ved ankomst, men ellers var maden super.
8 apr 2022 at 22:28 Altid varm mad og levering til tiden eller før. Maden er lavet med kærlighed. Kan altid anbefales
5 apr 2022 at 23:58 Stor bestilling af forskellig mad til mig og kollegaer. På trods af dette meget hurtig levering, og al maden var varm og veltilberedt! Lækkert! Tak for mad